Yancha: Intervju med Yancy Lever, en amerikansk tebonde

I dag deler vi intervjuet vårt med Yancy Lever, en amerikansk tebonde som er bosatt i Otoyo Village, Kochi Prefecture. Yancy er relativt ny i den japanske teverdenen med tre tehøstsesonger under beltet, men i løpet av denne korte tiden har han bidratt til å gjenopplive den landlige fjellandsbyen Otoyo samt Aruse (Tokushima Prefecture) hvor tefarmen hans ligger. Han har spennende prosjekter planlagt på hjemmebasen i Japan sammen med partneren og kona Azusa-san og voksende familie. Nyt dette intervjuet mens han deler historien sin om å bli tebonde med oss! 

 

 

 

Moé: Først vil jeg starte med å takke deg for at du tok deg tid i dag til å gjøre dette intervjuet med oss. Jeg vet at Ian-san (Ian Chun) allerede intervjuet deg via Instagram for et år eller så siden, så det kan være en viss overlapping mellom spørsmålene, men jeg tenkte at det ville være fint med et intervju fra en tebonde som deg selv (dvs. ikke-japansk) i en blogginnleggsform slik at folk kan få tilgang til den i skriftlig form. Så du er opprinnelig fra USA, er det riktig? 

Yancy: Ja, Jeg vokste opp i Washington State, over vannet fra Seattle. Og før jeg flyttet til Japan, bodde jeg i Colorado i omtrent fire år. 

Moé: Vel, jeg antar at jeg vil dykke rett inn for å spørre --- Jeg er nysgjerrig på å høre historien din med hensyn til hvordan du endte opp som tebonde i Japan? 

Yancy: I 2015 dro jeg på backpacking, bare på reise. Jeg dro ned til Mexico, og jeg hadde ikke mye av en plan. Og jeg endte opp med å reise med tre personer fra forskjellige deler av verden. Og en av disse jentene var en japansk jente. Og så, til slutt endte vi opp med å reise sammen ned til Ecuador i syv måneder. Og i grunnen ble vi forelsket. Jeg dro først tilbake til USA fordi jeg brukte alle pengene mine på å reise. Jeg jobbet i omtrent tre måneder og så flyttet jeg til Japan. Og Japan var egentlig ikke noe jeg hadde tenkt på før, jeg var mest interessert i budsjettreiser og billige reiser. Jeg visste ikke noe om Japan, men kjæresten min på den tiden fortalte meg at hun hadde et gjestehus i fjellet og rafting. Så jeg kom bare hit og endte opp med å jobbe for en tebonde med høsting og tetrimming og litt gressklipp. Jeg hadde ingen annen ordentlig jobb. Jeg jobbet bare deltids... hmm, snakker du japansk? 

Moé: Ja... Selv om jeg er redd det er rustent, spesielt nå med Covid og å være i Frankrike uten å ha mange japanske forbindelser i nærheten. Men jeg er tross alt japaner. 

Yancy: Noen ganger vet jeg ikke. Jeg snakker ikke bare engelsk. 

Moé: Åh, du kan blande språket hvis det hjelper. Jeg koder miks hele tiden. 

Yancy: Flott, skulle jeg si arubaito (del-timeg). Uansett, jeg jobbet akkurat for denne tebonden. Og det er ikke et lot av unge mennesker der jeg bor (*Siden det ikke er mange unge mennesker i Otoyo, er en ung mann rundt 65 år gammel). Så jeg ble liksom bare denne go-to-fyren når de ville at noen skulle komme og hjelpe til på gården. Og han tok meg med ned til denne andre gården som hadde vært forlatt i omtrent tre år og sa: 

"Ja, du trenger en jobb! Så hvis du vil, kan du kutte ned denne teen, så kommer den tilbake. Og så kan du begynne å drive jordbruk på denne eiendommen.» 

På den tiden bodde det en kvinne i huset på eiendommen, men hun bor ikke der lenger, så det er en akiya (forlatt hus). So Uansett, jeg hadde ingen andre superviktige ting å gjøre, så jeg kuttet ned teen veldig kort og så kom den tilbake i løpet av det neste året. Det vil si at jeg kunne høste året etter. 

Moé: Ikke verst! 

Yancy: Så jeg fikk den gården og så en annen gård der folk hadde drevet den til de bestemte seg for at de ikke ville gjøre det mer. Så den andre tefarmen var i mye bedre stand. I fjor var høstingen min et større kvantum. 

Moé: Så du har mottatt disse tefarmene som har blitt forlatt. Og du er i landsbyen Otoya, Kochi Prefecture? 

Yancy: Nei, Otoyo. 

Moé: Unnskyld, Otoyo. Jeg er ikke kjent med akkurat den regionen. 

Yancy: Har du bien inn Shikoku (En av de fem hovedøyene i Japan)?

Moé: Ja, vel, bare for korte turer. Jeg har vært i Ehime Prefecture som hovedsakelig var for å sykle Shimanami Kaido sykkelsti og jeg tilbrakte også en uke eller så i en landsby som heter Hoichi i Tokushima Prefecture for å hjelpe til på en bygdesamfunnsteaterarrangement

Yancy: Åh! Så gården min er like på grensen mellom prefekturene Kochi og Tokushima. Egentlig er gården min i Tokushima. 

Moé:  Jeg ser, og kan jeg spørre om alle disse interaksjonene skjer på japansk? 

Yancy: Ja, ganske mye. Japaneren min er ikke så god. Likevel har jeg blitt mye bedre. Jeg har plukket det opp. Så jeg begynte akkurat å dyrke te. Og stort sett ser på hva alle andre gjør. Og så gjør det samme. Jeg trimmer teen min to ganger i året, og deretter høster jeg bare én. 

Moé: Så bare ichibancha (første skylling) høsting? 

Yancy: Ja.

Moé: Og var du interessert i japansk te før du flyttet til Kochi? Eller var det noe du falt inn i? 

Yancy: Dette var bare noe jeg falt inn i. Jeg tror kanskje før jeg flyttet til Japan, jeg vet ikke om jeg noen gang hadde drukket grønn te [latter]. Du vet, jeg beveget meg ikke med en slags te lidenskap, ikke i det hele tatt. Jeg bare likte arbeidet. Jeg likte de som gjorde jobben. Det var noe å gjøre, det var interessant. Og det har vært morsomt og tilfredsstillende å bygge denne ganske lille te-bedriften sammen med min kone. 

Moé: Veldig pent, jeg la merke til at du er ganske ny på Yunomi nettstedet. Kan du minne meg på hvor lenge du har drevet med te? 

Yancy: I omtrent fire år og jeg har høstet tre te. Dette er kanskje det første året, eller kanskje det andre året jeg har begynt å selge te på Yunomi. 

Moé: Vi har ikke intervjuet en ikke-japansk tebonde før... Kan du dele med oss ​​noen av utfordringene du har støtt på, hvis noen? 

Yancy: Som fra å være utlending?

Moé: It kan være ja, fra å være en utlending. Men jeg vil også være åpen for å høre om eventuelle tilleggsutfordringer som en ny tebonde kan møte. 

Yancy: For meg, tutfordringen i teoppdrett er å tjene penger [latter]. Så de fleste små tefarmer behandler te på sin egen fabrikk. De har en fabrikk like ved gården sin eller en som er deres egen. Men jeg har ikke alt utstyret til tefabrikken. Og jeg eier ikke en tefabrikk. Så jeg ender opp med å betale en stor tefabrikk som behandler mange små tebønders teer. Jeg ender opp med å bruke omtrent en tredjedel av alt teen er verdt til fabrikken. Og så går en annen tredjedel til gjødsel, alt arubaito mennesker (deltidsarbeidere), og emballasjen. Jeg gjør en slags fin emballasje ... den har en glidelåsforsegling og tykkere pakke. Når alle pengene går inn i virksomheten, er det vanskelig å tjene veldig mye. Og så er det faktisk litt utfordrende å selge teen i Japan. 

 

Yancha - Yancy Lever TeaSjekk ut Yanchas fine te-emballasje! 

 

Moé: jeg innbiller meg... 

Yancy: Jeg selger te på et bondemarked nede i Kochi. Så det er tilfeller hvor jeg selger mye te, men det er vanskelig. Og det tar mye tid. Jeg vil tippe jeg lager kanskje 500yen (omtrent $4.40) en time eller mindre når alt er gjort. Men jeg antar at hvis det ikke var slik, da ville ikke folk gi bort tefarmer [latter]. Hvis du er i Kyoto eller har en større gård, kan jeg tenke meg det er lettere. Noen tebønder har et mye bedre system, et mer lønnsomt system i forhold til det jeg har her. Og det er også vanskelig å finne arbeidere. Det er ikke mange unge. De eldre her er ganske opptatt med å gjøre sine egne ting. De har egne gårder. Så de er egentlig ikke interessert i å komme til gården min for å trimme te, selv om de kommer til gården min hvis jeg ber dem hjelpe til.

 

Yancy Lever - bondens marked KochiYancy selger teene sine på bondemarkedet i Kochi (Nichi yo ichi) på søndag. 24. oktober 2020. 

 

Moé: Så, dette ville være utfordringer som følger med å bo på landsbygda i Japan, ikke sant? 

Yancy: Ja. Men jeg antar Et godt poeng med å være utlending er kanskje at det er lettere å selge te. Fordi jeg fanger folks oppmerksomhet. Du vet, jeg er den eneste hvite fyren som selger noe. Det er en annen utlending som har en grønnsaksbod, men det er et veldig stort søndagsmarked og folk går forbi meg og de ser opp på meg og går, 

"Hva!? En hvit fyr selger te???” og så spør de meg alltid, 

"Dyrker du denne teen?" 

Og jeg sier til dem: "Ja, jeg er en tebonde." 

Deres svar er i stil med: "Hva!?!?!, en tebonde!?" (dvs. i forbauselse). 

Og på den måten gjør det det lettere for meg å selge te. 

Moé: Jeg kan nesten visualisere naturen [latter]... men de vil sannsynligvis bare støtte deg, eller så er de rett og slett nysgjerrige på å prøve teene dine! 

 

Yancy Lever-intervju - Moe Kishida

Zoom verdensbilde – Selv om Covid har gjort reise mer utfordrende, er vi også takknemlige for at vi kan intervjue tebøndene våre i denne typen format. Dette intervjuet har inspirert meg til å besøke Yancys telandsby og fremtidige gjestehus. Forhåpentligvis kan jeg komme dit personlig i nær fremtid!

 

Moé [fortsatte]: Jeg vet at det er tradisjonell folkete i Shikoku-området. Som goishicha, selv om jeg dessverre ikke har prøvd denne teen ennå. 

Yancy: Egentlig er goishichaen fra der jeg bor. Fra Otoyo Village. Den viktigste goishicha-gården er faktisk rett borte fra meg...

Moé: Å, det er veldig pent! Men du lager bare typisk japansk te som sencha og hojicha? Ikke goishicha? 

Yancy: Jeg har ikke laget fermentert te. Så jeg gjør sencha. Senchaen som har alt stammematerialet også. Da gjør jeg det tokusen sencha (premium sencha Yabukita cultivar), som har de mindre stilkene sortert ut. Og når jeg får posene med stilk-te, lager jeg hojicha av det. Jeg kjøpte også bancha fra bonden jeg jobbet for og tjente hojicha og tjente på det. Og jeg har fått ganske gode anmeldelser av hojichaen min. 

Moé: Så vil du si at hojichaen din er teen du vil anbefale til kundene på Yunomi? 

Yancy: Jeg antar at jeg egentlig ikke ville vite det... Men hojichaen min er unik fordi jeg steker den på en "baisenki” (stekemaskin). Og jeg gjør det over kull som jeg har laget. Så jeg lagde mitt eget kull og så har jeg bare et rotisserie, jeg tror det heter en baisenki. Og jeg snur den for hånd, og det hele gjøres etter følelse. Det er to hull i hver ende, og når røyken begynner å komme litt ut, venter jeg vanligvis i 2-3 minutter og tar den ut. Og så skal jeg gjøre en batch til. Så det er akkurat som en sakte stekt hojicha. Jeg tror det jeg sendte til Ian var en lettere stek. Så jeg får alltid veldig gode anmeldelser på hojichaen, og den er litt unik fordi jeg lager den for hånd, og den er velsmakende. Jeg tror det alltid endrer seg litt også. Noen ganger lager jeg det fra "Kuki” (stammer) og noen ganger lager jeg det fra “bancha". Og så, hvis jeg ikke selger alt Sencha i år, da vil jeg gjøre årets sencha om til en hojicha.  

Moé: Hvor lang tid tar stekeprosessen deg når du steker den for hånd?

Yancy: Jeg kan gjøre ca 500g på en gang. Vanligvis er det 13 minutter når jeg tar tiden. For å gjøre 500g og så heller jeg den i en beholder. Og så legger jeg i ytterligere 500 g. Og jeg gjør alltid dette på en regnværsdag. Hvis jeg ikke kan jobbe, hvis jeg ikke kan gjøre noe på gården, eller arbeidet mitt blir kansellert på grunn av regn mye av tiden. Så vanligvis er det i regntiden. Jeg sier til meg selv, ok, jeg har en dag. Jeg kan sitte hjemme. Så jeg skal snu dette rotisseriet over kull, høre på musikk og lage hojicha i dag [latter]. Jeg bruker vanligvis en dag på å lage hojicha. Det tar meg totalt 5-6 timer og jeg gjør vanligvis bare 4-6 kg batcher. Det er ikke mye. Og så selger jeg vanligvis hojichaen ganske raskt, og da må jeg lage flere.

 

Future of Yancha - Guest House Revolving around Tea

Moé: Så du nevnte denne utfordringen med å tjene penger på te. Ser du for deg at du vil fortsette å dyrke te i fremtiden? 

Yancy: Ja, jeg kommer til å fortsette å drive med te og dyrke te. Så jeg nevnte før vi drev et gjestehus ut av huset vi bor i. Og vi la ned gjestehuset for omtrent to år siden. Jeg tror vi i to år ikke har tatt noen kunder, bare fordi vi har to døtre nå. Slik vi har det satt opp er at akkurat nå er jeg i en tatami rom [Yancy viser meg rommet rundt ham], dette pleide å være gjestgiveriets side. Det er en "kominka”, et virkelig gammelt hus. Den hadde et gresstak da jeg kjøpte den. Det var et veldig bra oppsett for to personer, et par eller en enkelt person å ha et gjestehus. Men når du har to døtre, ble vi bare for opptatt. Jeg jobber og så etter at vi henter barna fra hoikuen (barnehage) det er tid for middag og det blir bare for mye støy. Det bråker, og vi har derfor ikke drevet gjestehuset av den grunn. Men vi fant nylig et nytt hus som ligger rett borti veien. Så vi skal åpne gjestehuset igjen, og vi jobber også med noen andre små forretningsplaner som på en måte passer inn i te. Jeg vil gjøre sykkelturer i Otoyo. 

Moé: Å, sykkelturer og te! Det ville definitivt gi meg lyst til å besøke... 

Yancy: Ja, vi har alle disse vakre naturskjønne fjellveiene med svært lite trafikk. Og vi jobber med å åpne en sykkelturvirksomhet og deretter gjenåpne dette gjestehuset. Det gjør det mye enklere å selge te hvis du har andre kunder som kommer gjennom virksomheten din. Hver gang vi var på gjestehuset, satt jeg i "irori” (tradisjonell japansk nedsenket ildsted) rom chatter med kunder, drikker te. Og selger nesten alltid et par poser med te. Så jeg vil fortsette å prøve en liten stund. 

Moé: Det høres ut som en spennende plan. Så hvis du hadde en visjon om deg selv om 5 eller 10 år, ville du si at det ville dreie seg om dette gjestehuset, men at teoppdrett på en måte ville være den sentrale komponenten? 

Yancy: Gjestgiveriet, sykkelturvirksomhet, og også oppdrett og salg av te. Jeg liker å gjøre mitt eget arbeid når jeg kan. Jeg likte at i omtrent de første 3-4 årene jeg bodde i Japan, gjorde jeg på en måte forskjellige altmuligmannsting, klippet gress, bare hjalp menneskene i landsbyen min. Og så for litt over et år siden endte jeg opp med å begynne å jobbe for et byggefirma. Men du vet, jeg har andre planer. Så min 5-årsplan involverer ikke å jobbe for et byggefirma [latter].  

 

Soba, Yuzu, Shumi på Yancha

Yancha - Soba-blomster som blomstrerSoba-blomster i full blomst 

 

Moé: Ved å skifte gir fra fremtidsvisjoner til jeg antar nåværende aktiviteter i ditt daglige liv, så jeg at du også lager ikke-relaterte teprodukter på gården din. Som soba og yuzu? 

Yancy: Jepp! Så vi dyrker soba, det er liksom bare en fin dekkvekst å plante om sommeren. Den bare vokser og den har ganske vakre blomster, og så høster vi frøene om høsten. Vi kutter ned alle plantene og henger dem og tørker dem. Mot slutten av desember skal jeg riste alle frøene av stilkene, og så har jeg en mølle for å frese sobaen, og vi skal ha toshikoshi soba! (*Soba-nudler som er spesifikt konsumert på nyttårsaften for å ønske lang levetid og helse for det kommende året). 

Moé: Veldig kult, så du lager dine egne soba-nudler?

Yancy: Vel, vi er ganske dårlige til å faktisk lage nudlene... Vi lager våre egne sobako (bokhvetemel) og bruke det til å lage pannekaker og slikt, men vi er veldig dårlige til å lage nudlene [latter]. Og så kom huset med noen yuzu-sitrontrær, 6-7 trær. Jeg plantet rundt 10 til, og så tror jeg 8, eller 6 av dem døde ... fordi jeg brukte for mye gjødsel. 

 

Yancha - Yuzu arbeidYuzu høster og jobber med en av døtrene hans, 2. november 2020. 

 

Moé: Å nei… Men Shikoku må være et flott sted for sitrustrær. Vel, vi som japanere vet at Ehime Prefecture er veldig kjent for sine mikans for eksempel. 

Yancy: Ja, vi har mange mikans og forskjellige typer sitrus. 

Moé: Så, vil du si at dette er alle sideprosjekter rundt te? 

Yancy: De er bare "Shumi” (hobbyer).  

Moé: [Latter] Greit. Vel, små herligheter er alltid hyggelige å opprettholde i hverdagen. 

Yancy: Akkurat som vi har høner. De har nylig begynt å legge egg. Jeg fikk dem i februar i fjor, tror jeg. Jeg tenkte, jeg skal bare spise disse kyllingene. Og så kom jeg hjem fire dager senere og vi hadde som fire egg og kyllingbajs [latter]. Vi har holdt på med blåbær også. Akkurat nå har vi plantet 7 blåbærplanter som vi begynte med for rundt tre år siden og vi har 8 til i potter rett utenfor her som vi må plante om en måned eller så. Og det er liksom potensielt noe vi kan knytte til gjestehuset. Folk betaler for mikanplukking, epleplukking, gresskarplukking osv...så det kan bare være en liten ting vi kan gjøre i fremtiden. Så kanskje vi kan la folk gå ut om morgenen og plukke blåbærene våre. Men egentlig er det bare en hobby. Alle oppdrettsprosjektene mine er bare hobbyer bortsett fra te. Jeg vil tjene penger med te. Alt annet er bare en hobby.  

 

Climate Change & Aruse (Tea Village) 

Moé: Så i våre tebonde intervjuer gjennom Yunomi, har vi spurt om effektene av klimaendringer på teoppdrett. Jeg vet at du har drevet med teoppdrett i en kortere periode, men jeg var nysgjerrig på å spørre om du har merket noen påvirkninger av klimaendringer på teoppdrett på daglig basis, eller om dette er et tema du vurderer som tebonde? 

Yancy: Jeg ville faktisk ikke vite noe om det. Jeg har ikke gjort det lenge nok. Og jeg tror ingen har nevnt det for meg. Du vet, alle de andre tebøndene. Der tefarmen min er, er det en telandsby. Nesten alle har, du vet, en liten eller større tefarm. Men ingen har nevnt noe for meg om klimaendringer. Vi hadde et problem for to år siden, i vår. Der den nye mai kom ut. Teen begynte å vokse for ichibancha. Og så hadde vi en natt med "shimo" (frost) og deretter, "shimo yaketa”, så frosten brant. Gården min var ganske heldig fordi tegården min ligger lavere i landsbyen. Så faktisk var det ikke så ille for meg. Men mange av de andre tebøndene fikk omtrent halvparten av sin normale avling. 

Moé: Og jeg antar at dette var fordi der tefarmen din ligger (Aruse, Tokushima Prefecture) er frost ikke vanlig, ikke sant? Fordi jeg har observert at kanskje i frostutsatte tefarmer ser du frostforebyggende fans. Så dette må ha vært et utypisk år? 

Yancy: Ja, det var bare litt rart. Vi har nettopp hatt denne ene forkjølelsen. Det var varmt, varmt, varmt, og så var teen som «Ok! Vi kommer!" og så vokser teen jevnt og trutt, og så skjedde kuldebrikken. Jeg vet ikke om det har noe med klimaendringer å gjøre. Men en del av klimaendringene er på en måte mer uberegnelige værmønstre. Så det kan være ... men det høres ut som at dette ikke var første gang noe slikt har skjedd, men det er ganske sjeldent.

Moé: Jeg skjønner... Vel, mange av våre tebønder har nevnt at global oppvarming ikke tydeligvis påvirker deres teoppdrett på et akutt nivå, men på en lengre tidsskala ser jeg for meg at det har vært endringer som har blitt følt, men som også har skjedd på makronivå. -nivå. Uansett, du nevnte at tefarmen din ligger i en telandsby. Vil du si at det er en følelse av fellesskap? Eller jobber folk mer individuelt? 

Yancy: Det er helt en følelse av fellesskap. Alle hjelper hverandre på hverandres gårder. Vi spiser alle lunsj sammen når vi høster te. Her rundt for en lønn er "ichinichi ichimanyen” (en dagslønn ca. $88.00) og så gir tebonden deg alltid lunsj [latter] og på slutten av dagen sender de deg vanligvis hjem med et par øl også. Så vi spiser og jobber alle sammen. Vel, de fleste er i 60- og 70-årene. Et par som jeg jobber for - de er begge 85 år gamle og jeg går og trimmer te med dem, men de klarer det fortsatt. 

Moé: Ja, jeg blir ofte overrasket over de eldre tebøndene i Japan.

Yancy: Så det er en forlatt skole. Så der jeg bor, er landsbyen der jeg bor og hvor jeg driver teoppdrett atskilt fra hverandre. I telandsbyen, Aruse, er det en gammel forlatt skole. Men de har gjort den forlatte skolen om til et gjestehus. Så det er slags fellesskapsprosjektet deres. De gjør det alle sammen. Jeg tror de er stengt akkurat nå på grunn av koronaviruset. Men uansett, det er en god følelse av fellesskap. Alle hjelper hverandre i teoppdrett, de driver med soba sammen, jakter sammen... Det er et ganske godt samfunn.

 

Yancha - tebøndersamfunnTebønder som hjelper hverandre. 

 

Moé: Å, det minner meg om da jeg var i Houichi (Tokushima Prefecture), det var veldig fine soba-marker og der jeg bodde, ga verten vår gruppe muligheten til å spise bare villfanget kjøtt som villsvin og hjort [latter]... høres likt ut, selv om det var mer en søtpotetlandsby. Og skifter emne litt, når du ansetter deltidsarbeiderne dine, er det bare i den travle innhøstingsperioden? 

Yancy: Jepp. Så på min tefarm tar det én dag å høste. En ganske hel dag. Og jeg ansetter vanligvis rundt 6 personer. Minst 3 personer som kan kjøre maskinen og så trenger jeg 3-4 personer som kan bære posene fulle av te ned til veien. Gården min er litt langt fra veien, så jeg må ansette folk til det. Bortsett fra det er det bare to andre ganger i året jeg trenger en annen person. Bare for å gjøre det "sentei” (skjæring av tebusk)  om sommeren og også om høsten. For 3-4 uker siden gjorde jeg min fall sentei og jeg trengte bare en annen person for det.

Moé: Og utenom disse tidene er det hovedsakelig bare deg? Det er å overvåke og spore ting, gjøre alt arbeidet med teoppdrett? 

Yancy: Jepp, det er hovedsakelig meg. Jeg gjør alt av gressklipping, plukking av ugress og vinranker. Min kone hjalp til i år. Det var så fint! Men hun er gravid igjen. Så vi har en ny baby på vei. 

Moé: Gratulerer! 

Yancy: Så vi skal ha tre barn. Det var så hyggelig å jobbe sammen, for jeg tenkte at vi kunne lage te sentei sammen. Men hun vil ikke kunne gjøre det på en stund fordi hun skal ha en baby.  

 

Yancha - Yancy Lever og Azusa-sanEn av de spesielle anledningene da Yancys kone og partner, Azusa-san, var i stand til å hjelpe med teoppdrettsarbeidet. 

 

Melding fra Yancy Lever

Moé: Vel, det høres ut som du har mye å se frem til! Og i bakgrunnen hører jeg at døtrene dine er hjemme. Så jeg vil avslutte med å spørre deg om det er noe mer du vil si til kundene på Yunomi eller rett og slett, menneskene som drikker teen din, eller noe annet du ønsker å kommunisere? 

Yancy: Ja, hvis du allerede drikker teen min, takk for at du prøver den [latter]. Hmm, hva vil jeg si til dem?... [pause

Jeg håper alle som kjøper teen min nyter den og føler at de har fått verdi av teen. Jeg setter stor pris på når folk kjøper teen min, fordi det går mye arbeid med det. Det er en fin måte å selge teen min på Yunomi. Så vennligst nyt teen min antar jeg [latter]. Og for å legge til det, antar jeg at mye av teemballasjen min har Instagram QR-koden min på baksiden. Så sjekk ut min Instagram (yancha_boroya) og så kan det være litt morsomt å se alt det landbruksrelaterte som skjer i Japan. Og også hvis noen av kundene fra Yunomi er interessert i å ta kontakt og ønsker å snakke med meg om hva som skjer på landsbygda i Japan, jeg er ikke super opptatt... Vel, jeg er opptatt, men jeg vil gjerne snakke med alle som drikker teen min eller er interessert i å leve i Shikoku/landlige Japan. 

Moé: Jeg kan være interessert i å kontakte deg i nær fremtid om å bo på landsbygda i Japan! For nå, takk igjen for at du tok deg tid i dag, og jeg ønsker deg lykke til mens du fortsetter reisen din med teoppdrett og fortsetter å utvide virksomheten din med partneren og familien din. Tusen takk for at du tok deg tid og delte historien din med oss ​​i dag.  

 

Mer om Yancha: 

 

 Alle bilder fra dette blogginnlegget ble levert av Yancha.  

Amerikansk tebondeMoe kishidaNy tebondeOtoyoLandlig japanTebondeintervjuYanchaYancy spak

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert