Jeg håper koppene dine ikke har blitt kalde i mitt fravær; Obubu har vært på ganske eventyr de siste ukene. Flere hendelser har funnet sted, jeg har gjort min egen del av å utforske og oppdage, planer er lagt, forbedringer pågår og praktikantene våre kommer!

Jeg er sikker på at de vil være ivrige etter å presentere seg selv, men jeg vil benytte anledningen til å ønske Neil Tennyson og Angie Suin velkommen til Obubu -familien. Begge bringer betydningsfulle egenskaper og talent til bordet, og tro meg at jeg allerede har satt sammen en timeplan! Jeg lar ikke denne muligheten gå fra meg!

Ikke la bladet snu! Obubu Interns Away!

Ikke la bladet snu! Obubu Interns Away!

Siden nettstedskrasjen har Obubu gjennomgått noen betydelige endringer, som du uten tvil har sett fra nettstedets layout og design. Selvfølgelig må forbedringer fortsatt gjøres. Vi legger ut produkter, gir ukentlige blogger, oppdaterer veibeskrivelsessiden med detaljert informasjon og holder deg oppdatert om nye aktiviteter og hendelser. Med den ekstra kvinnen/mannen som driver Obubu, kommer vi til å være din nye side for japansk te.

Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg å abonnere på vår Twitter, Facebook , Pinterest or YouTube kontoer. Vår resolusjon for denne måneden er å øke våre sosiale medier og samhandling; vi ønsker å ta med deg te -gården hvis du ikke kan komme til den. Men vent! Du kan! For sommerferien i år, kan du vurdere å besøke Japan, og enda bedre, Wazuka! Vi gir deg en te -tur som vil være høydepunktet på turen. Det er ikke å gå glipp av. Sjekk hva som er tilgjengelig på vår turside.

Som du husker fra mitt siste innlegg, har Obubu flyttet til et nytt kontor. Mens byggingen fortsatt er i gang, har forbedringene som har vært gjort betydelige. Vi har malt vegger, lagt gulv, fjernet vegger, støpt betong, lagt tak, og til og med kendojo har fått en makeover!

Noe du bør vite, hvis du ikke allerede gjør det, er at Obubu bruker mye tid på hendelser, oppsøkende og samfunnsengasjement. Den 24th februar holdt Wazuka sin årlige lysfestival hvor det ble tent lys rundt i parken, noe som skapte en vakker mosaikk. Vi hadde også en spesiell gjest fra det lokale keramikkfirmaet Shorian i Kyoto som hjalp oss med å designe te. Jeg klarte å lage noen ganske profesjonelle tekopper hvis jeg skal si det selv. Forrige helg så Obubu i Oji for et spesielt arrangement. Jeg oppfordrer deg til å sjekke ut Neils artikkel om vår siste deltakelse på Naras Friendship Force Day! Og hvis du lurer på, har vi fått mange nye venner. Go Friendship!

Fra 15th -17th mars, vil Obubu være i Arashiyama (nær den berømte Bamboo Grove og Tegotsukyo Bridge) for en ganske stor servise. Våre venner på Shorian er ikke typen som slår seg til ro og lar tiden gå forbi, så hvis du er i området oppfordrer jeg deg til å stikke innom! Hvis ikke, vil jeg ha en annen artikkel klar til å informere deg om alle Obubu -hendelsene.

Som alltid holder vennene mine koppene dine varme og vannet varmt.

Inntil neste gang, din venn,

Obubu-praktikant TJ Williamson
Original Post: http://obubutea.com/4903

Innlegget Hendelser og fremtidsplaner dukket først på YUNOMI.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer blir moderert før de blir publisert